tuinaanleg regio Twente

Tuinaanleg

U wilt een nieuwe tuin of uw huidige tuin aanpassen? TW-Enter kan u helpen met het realiseren van uw droomtuin. Onze specialiteit is het aanleggen van tuinen in allerlei maten, soorten en stijlen. Bij het aanleggen van tuinen kunt u o.a. denken aan:

  • Bestratingen.
  • Beplantingen.
  • Tuinhuisjes, blokhutten en prieëlen.
  • Verlichting.
  • Vijvers.

Tuinaanleg Enter e.o.

Zoekt u in Enter of omgeving een kwaliteit hovenier met creatieve oplossingen? Het aanleggen van een tuin begint met uw idee. Vervolgens komt dankzij onze vakkennis en passie uw tuinschets tot leven. Zeer belangrijk bij tuinaanleg is het gebruik van goed gereedschap. Wij gebruiken alleen de beste gereedschappen en materialen voor de aanleg van uw tuin. Het is niet alleen het gebruikersgemak voor ons, ook het eindresultaat wordt vele malen mooier door het gebruik van het juiste gereedschap.

TW-Enter kan ook zorgen voor meer privacy in uw tuin. Wij zijn namelijk een specialist in het plaatsen van een schutting of tuinafrastering. Wij leggen o.a. tuinen aan in Aadorp, Albergen, Almelo, Daarle, Enter, Geesteren, Goor, Hengelo, Hoge Hexel, Holten, Markelo, Rijssen, Tubbergen en verdere omgeving.

Tuinonderhoud

Niet iedereen is tuinman of hovenier, maar tuinonderhoud is noodzakelijk om uw tuin in optimale conditie te houden. TWenter kan voor u struiken, heggen en bomen snoeien. Maar ook gras maaien, verticuteren en bemesten vraagt om deskundigheid. Een mooie tuin is één, maar bij het mooi houden komt veel kijken. In overleg met u wordt er een plan opgesteld zodat uw tuin het hele jaar door in top conditie blijft.

Kortom, TWenter is allround en kan elke klus aan in de tuin. Of het nu gaat om een bestrating, schutting of het onderhoud van uw tuin, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Mocht u meer informatie willen hebben over tuinaanleg of tuinonderhoud, neem dan contact met ons op!