straatwerk regio Twente

Straatwerk

Bent u op zoek naar een stratenmaker voor uw tuin, terras of op zoek naar een bedrijf dat uw huisaansluiting kan verzorgen? TWenter is graag uw partner voor elke klus. De specialiteit van TWenter is straatwerk. Straatwerk is er in allerlei soorten en maten. Dankzij onze ruime ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij ieder project tot een succes maken.

Straatwerk kan jarenlang een positieve uitstraling geven aan uw woning, bedrijfspand of een openbare ruimte. Bij voorkeur verzorgen wij ook het grondwerk zodat de volledige verantwoordelijkheid van het geleverde werk ligt bij TWenter. In het geval dat het grondwerk al is gedaan kunnen wij u niet de volledige garantie geven voor het verzakken van de straat.

Diverse soorten straatwerk

Dankzij de juiste mensen levert TWenter vakwerk. Terrassen, inritten, tuinpaden en toeganspaden zijn enkele voorbeelden van straatwerk die wij met steen, tegels, grind of hout kunnen aanleggen. Hiervoor beschikken wij over een uitgebreid machinepark en speciaal materiaal, en kan er efficient en effectief gewerkt worden. Wij kunnen straatwerk uitvoeren op verschillende locaties in de gemeenten Twenterand en Wierden, te weten: Vriezenveen, Wierden, Enter, Den Ham, Vroomshoop en Westerhaar.

Naast bovengenoemde plaatsen kunnen wij ook straatwerk verzorgen in Aadorp, Almelo, Bruinehaar, Daarle, Daarlerveen, Geerdijk, Geesteren, Hengelo, Hoge Hexel, Kloosterhaar, Rijssen, Tubbergen, de Pollen, Sibculo en verdere omgeving.

Herbestrating

Is uw bestrating toe aan een opknapbeurt en wilt u de bestrating vervangen? Dan kunt u ook terecht bij TWenter. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten bestrating en kunnen uw volledige tuin en oprit voorzien van nieuwe bestrating. Naast herbestrating verzorgen wij desgewenst diverse soorten onderhoudswerkzaamheden zoals reparatie- en herstelwerkzaamheden.

TWenter is altijd uw juiste partner, of het nu gaat om het aanleggen van een oprit of een parkeerplaats. Moeten wij een keer langskomen voor advies of wilt u een offerte? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!